brand
client
location
Stranger Things
Family
Topshop
 
 

concept:
To create an immersive experience for the the launch of Stranger Things 2/Netflix at Topshop, Oxford Circus.

method:
A representation of Castle Byers, the den in the woods built by the character Will, was constructed using natural and real wood branches. The final structure was then dressed with themed props. This was installed as a centrepiece in a retail space on the lower level of Top Shop.

We recreated the arcade from the opening sequence of the 2nd series, one side being a normal arcade with working games, but through a side door one entered the same arcade but in the upside down. 

materials:
sheet materials - ply/mdf, gloss laminate, tree branches, rope, scenic painting, distressed lockers, vinyl, working arcade games, corrugated roof panels, electronics.

lighting:
LED with electronic relays.

Retail Display Installation/ Stranger Things/ Family/ Top Shop Oxford Circus
Stranger Things/Family/Top Shop Oxford Circus
Stranger Things/Family/Top Shop Oxford Circus
Stranger Things/Family/Top Shop Oxford Circus
Retail Display Installation/ Stranger Things/ Family/ Top Shop Oxford Circus
Stranger Things/Family/Top Shop Oxford Circus
Stranger Things/Family/Top Shop Oxford Circus
Stranger Things/Family/Top Shop Oxford Circus
Stranger Things/Family/Top Shop Oxford Circus
Stranger Things/Family/Top Shop Oxford Circus